Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Caramel koncert


Balatonlelle Szabadtéri Színpad

2017. augusztus 18. 21:00

A koncerten aktuális slágereket és klasszikussá lett dalokat is hallhatnak majd.

Molnár Ferenc Caramel énekes-dalszerző, aki 12 éve a magyar könnyűzene állócsillaga, és az egyik legjobb hazai, fiatal énekes. Többszázezres rajongótábora van, teltházas Aréna koncerteket adott, platina- és aranylemezek fűződnek nevéhez.

A mostani koncerten az alábbi felállásban fognak zenélni:

Molnár Ferenc Caramel (ének)

Kardos Norbert (zongora)

Szabó Marci (gitár)

Takács Donát (basszusgitár)

Oláh Gábor (Dob)

 

A sok más egyéb dal mellett elhangzanak legismertebb slágerei is, mint például a Szállok a dallal, a Várt váratlan, a Lélekdonor, a Vízió, az Elzárt övezet vagy a Zeniten túl.

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben lett országosan ismert. A hazai zenei és közélet egyik fontos szereplője. Népszerűsége töretlen, fiatal kora ellenére számos zenei elismerés, sikeres koncert, tévés szereplés kötődik nevéhez.

Eddig három teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit sok milliószor töltötték le youtube-ról és egyéb internetes felületekről.

2006-ban és 2009-ben Fonogram-díjjal jutalmazták zenei munkásságát, az elmúlt években pedig több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat.